Stegte rejer med hvidløg
(Gung pat gratiem)

Dette skal du bruge

  • 1 pose frosne afskallede tigerrejer med hale
  • 5 fed hvidløg
  • ½ tsk hvid, groft stødt peber
  • 1 spsk. vegetabilsk olie (vindruekerneolie)
  • 1 spsk. fiskesovs (Nahm Plah)
  • 1 spsk. sød østerssovs (Nahm man Hoi)
  • ½ kop koldt vand
  • en Wok
  • en metal spatel
  • Forberedelse

    Tø de afskallede rejer op i en sigte og skyl dem godt.
    Tør dem af i et rent viskestykke og sæt dem til side i en skål.
    Knus hvidløgene med en kniv (mas dem flade med den flade side af kniven)
    Fjern skallerne og hak hvidløgene meget groft.

    Tilberedning:

    Varm olien op til den næsten ryger.
    Tilsæt hvidløg og lad dem stege indtil de tager lidt farve (få sekunder!)
    Tilsæt rejerne og hold det hele i bevægelse med spatelen.
    Tilsæt fiskesovs og østerssovs.
    Tilsæt peber.
    Hæld vandet i og sluk for varmen.
    Tag retten af varmen efter ca. 2 min.
    Anret rejerne på et fladt fad og hæld væden over lige inden serveringen.
    Spises som en af flere retter med Jasminris 




    Michael Kors veske billig
    Canada Goose outlet
    Billiga UGGs Outlet
    Bolsos Michael kors outlet